Home
Ina Holzel
- Bloemen 1
- Bloemen 2
- Architektuur
- bewerkte foto's 1
- bewerkte foto's 2
- Dierenwereld
- Beelden

 

 Welkom op mijn site.

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam Ina Hölzel. Sinds 1976 woon ik met plezier in Lelystad. Ik ben gehuwd, heb 2 volwassen dochters en 1 kleinkind. In Amsterdam, mijn geboortestad heb ik 26 jaar gewoond en in Huizen(NH) 6 jaar.

Atelier Zeebodem is mijn atelier en heb ik genoemd naar de plek waar ik nu woon, namelijk op de bodem van de voormalige Zuiderzee.

Sinds de digitale fotografie haar intrede deed ben ik gegrepen door deze hobby. Vooral het werken op de computer met de foto`s, de kleuren en vormen die je kunt verbeteren of helemaal veranderen, zodat je een nieuw ontwerp krijgt, realistisch of abstract, dat vind ik fascinerend!

Ik heb altijd al gefotografeerd, maar met de digitale fotografie en zelf afdrukken, meestal in A3 formaat is het werk in een stroomversnelling terechtgekomen.

Ik ben autodidact en leer nog steeds. Ik bewerk alleen eigen foto`s, mijn foto`s zijn allemaal eigen werk tot en met het zelf afdrukken. Dan heb je ook de kleuren zelf in de hand, dit vereist de nodige oefening. Na verschillende computers versleten te hebben ben ik zover dat ik me nu als een vis in het water voel op de computer met de fotoprogramma`s.

Dit is een wereld met eindeloos veel mogelijkheden, het gaat mij nooit vervelen. De onderwerpen variëren van bloemen, bomen, dieren tot architectuur en kunst. Leuk als je mijn foto`s wilt bekijken en de verwondering kunt delen. Mijn inspiratiebron is de natuur in alle variaties.

Voor het bezichtigen van mijn fotografisch werk ben je welkom in mijn atelier vanaf april tot november, verder na telefonische afspraak of een e-mail zie contactformulier.

  

Copyright 2009 Atelier Zeebodem all rights reserved.